Какви ги върша или справям ли се с нещата които не обичам да правя. Скрапбук албумчета.

Обикновено трудно се впечатлявам от хора, но бях изключително впечатлена от учителките на сина ми по математика и български. Останаха много малко професионалисти в нашето образование, хора с призвание, посветени и най-вече обичащи. Такива които търсят да извадят потенциала от детето, а не се фокусират върху негативите. Исках по някакъв начин на изразя благодарността си, че успяха въпреки всичко да налеят нещо в черепната кутия на диването (на мен вече това не ми се отдава…). Не успях да измисля нещо по-подходящо от скрапбук албумчета. Добре, но това е една от най-досадните ми дейности. Апликацията (защото лепенето на изрязани хартийки не е нещо друго) ме подлудява и блокира всяка творческа мисъл. Основите за албумите вземах от Румито Борисова,  но поне седмица гледах купчината с материали и не ми идваше нищо на ума. Разбира се най-добрия стимул винаги е крайния срок 😉 и деня преди връчването на дипломите се мобилизирах (типично в мой стил). Исках поне за единия албум дизайнерските хартия да са мои. Използвах и текстове от печатите които изработвам за микс медия. Мисля, че се получи добре. За другия албум хартиите са красиви рисунки на цветя от нета. Това са първите ми албуми които направих “официално”, другите опити бяха раздадени на приятелките на щерката (те се радват на всичко и не се претенциозни 😉 ).
Това е албума с моите хартии. Губи им се красотата, защото печата на домашния принтер е винаги лъскав, а хартиите са с имитация на протриване и кракъл. Но мисля стана свежичко. (и съм скромна 😉 )
4bg1bg2bg3bg

Това са използваните хартии, нарочно ги слагам малък размер, че да не реши някой, че са за почерпка.
peh2 ph3   41rph5ph6ph4

Втория албум е много по-“накипрен”.

kormat2mat1matDSC_0296  4mat 3mat  1mat

Надявам се да съм доставила поне малко радост на учителките. А на моите деца да съм дала пример, как независимо, че нещо не обичаш да го правиш се стараеш да стане по най-добрия начин.

В нашата страница можете да намерите печати за изработка на Вашите албуми:
Надписи “Албум”,

Място за снимка,

Фотоапарат,

Различни варианти на “ръчно изработено” и “единствен екземпляр”.

One thought on “Какви ги върша или справям ли се с нещата които не обичам да правя. Скрапбук албумчета.

  1. Албумите са много красиви. Хартиите са разкошни. Изработката е прецизна. То при теб винаги е така! Поздравления за труда и идеите в посока родно производство! А на учителките – Респект! Наистина вместо да критикуваме е по-добре да насърчаваме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *