Всички наопъки аз на терсене или Микс медия с квилинг

Здравейте!
В последните месеци течението микс медия набира скорост, та и аз да не остана по-назад ;). Макар в момента да съм тръгнала към ръба на силите си, решихме с щерката да се позабавляваме между многото задължения, работа и уроци. Понеже габровската жилка си казва думата, избрахме един тефтер подарен ни от банка, дебели корици и разделители, които също могат да бъдат декорирани. Започнахме с първата корица в следващите ни презентации може да покажем декорация и на вътрешните страници и на гърба.
8

Започнахме с обработването на корицата, С200, гесо и боя с цвят с цвят слонова кост. Решихме, че малко релеф няма да е зле, както и шарекно с шаблони. Използвахме шаблони и мастила Dylusions Ink Spray от любимия ми магазин http://armstrongshop.com/. Имам огромно количество пасти, китове, рафаело и кадифета, но опаковката с кита за дърво не беше отворена… е нямаше как да и се размине. Опитахме и една паста купена от Лидъла но се оказа с много големи гранули и не ни хареса и си продължихме с кита за дърво.

7

Мастилото попи в пастите и ефекта стана добър.

Не мога да избягам от любимите салфетки и техниките с тях, а задължително трябва да има и печати. Намерихме обгорени парчета от стари проекти. Отпечатахме с Мементо (което става водонеразтворимо след изсъхване) различни печати.

56

Залепихиме ги с акрилен лак и се получи това:

9

И понеже това е Мигито, без квилинг не може, а и стои празно, та понавихме някоя и друга лентичка ….

2

4

3

Използвани материали:

Печати микс медия

Мастила Dylusions Ink Spray

Квилинг лентички дълги

 

3 thoughts on “Всички наопъки аз на терсене или Микс медия с квилинг

  1. Миги, изглежда ми, че доста сте забавлявали вие двете.Все забравям да отпечатвам печатите на салфетки, а вместо това се мъча направо върху страничката да печатам, но ще си взема бележка. Чакам и следващата страничка да видя, с някой от новите готини печати.

    • Кати, трудно се отпечатва върху релеф, за мен това беше идеалния вариант, хем да се “чете” (да се вижда цялото изображение), хем да е релефно. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *